TJÄNSTER OCH PRISER

Samtliga priser är exklusive moms. Jag är godkänd för F-skatt.

Textbearbetning är tidskrävande. Som författare är du antagligen bäst på att skapa råmaterialet. Som utbildad litteraturvetare är jag duktig på textanalys. Tillsammans kan vi skapa något riktigt bra.

Jag erbjuder flera olika tjänster kopplade till textskapande och textbearbetning. Mina mest köpta tjänster är lektörsläsning och korrekturläsning.

Jag kommer aldrig ändra något direkt i din text — det är du själv som väljer vad du vill ändra och inte. Det jag erbjuder är snarare förslag som ska hjälpa dig att göra texten ännu bättre än den redan är. Därför får du alltid tillbaka förslag på ändringar direkt i texten eller som kommentarer länkade i din text, samt ett litet brev där jag förklarar varför jag föreslagit vissa ändringar.

Eftersom jag även har språkutbildning och en naturlig fallenhet för språk är det inte osannolikt att kommentarer angränsade till korrekturläsning smyger sig in i mina lektörsomdömen — de flesta av mina kunder brukar dock se detta som en bonus.

Är något oklart är du alltid välkommen att kontakta mig igen!

Tänk på…

… att skicka ditt manus i Word, 12 pts Times New Roman, 1,5 radavstånd
… att du får ditt utlåtande normalt inom en månad från och med att jag påbörjat arbetet, och att tiden beror på vilken tjänst du valt samt omfattningen av arbetet
… att samtliga förfrågningar hanteras enligt kötid

Hur fungerar det att boka mig?

Övriga tjänster – RECENSION

Varför ska du anlita mig, då?

Jag har en flerårig utbildning i litteratur och skrivande, och förstår hur en bok ska vara uppbyggd för att nå bästa potential. Men det är givetvis inte allt: jag har också arbetat länge med litteraturförmedling, vilket gör att jag vet vad som faktiskt går hem hos läsarna – dina framtida kunder.

Jag har specialkompetens i barn- och ungdomslitteratur samt fantastik (då jag har fördjupad utbildning inom detta), men en litteraturutbildning är i grunden djup och gör mig därför lämpad för de flesta genrer. Jag har även högskolepoäng bland annat inom skrivande, svenska språket, kreativt skrivande, samt redaktionellt arbete.

Läs gärna mer om mig HÄR.

Sagt om mig

Du hittar fler omdömen HÄR.